Uitverkocht

zaterdag 10 oktober 2020

Pildrin + Rheintraum

Een avond vol live electronica
1,5 meter show | Laatste tickets!

Dit jaar helaas geen Dordtse Cultuurnacht, maar wel een bijzonder optreden van twee veelbelovende live electronica talenten! Voor dit 1,5 meter concert kun je online een gratis ticket bestellen. Samen zorgen we voor een veilige en unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Pildrin
De publieksprijswinnaar van de Grote Prijs van Rotterdam Electronic. Het producers duo Pildrin speelt met het dualistische veld tussen donkere sferen en lichte melodieën. De twee muzikanten Jelle en Kenneth maken welke muziek zij maar willen, geïnspireerd door innerlijke betekenis en ruimte.

Rheintraum
Twee Nederlandse funkmuzikanten met een gedeelde obsessie voor experimentele Duitse underground rock en proto-techno uit de jaren 70. Met Phil Martin (The Soul Snatchers, Laura Vane & The Vipertones) op ‘motorik’ drums, synths, bass and percussie en Tim den Heijer (Funkstamatics, Euro Cinema) op electrisch gitaar. Geen script, geen regels, maar wel jams met herhalende motieven geïnspireerd op zowel machines als mens. Onlangs bracht Rheintraum zijn debuut plaat uit. Het album bevat 13 instrumentale tracks geïnspireerd door NEU!, Harmonia, Can, Cluster en het vroegere werk van Kraftwerk met wat randjes Bowie & Eno uit hun Berlijn periode.

Uitverkocht

Locatie
Main Stage
Deur open
19:45
Aanvang
20:00

Zitplaatsen

ℹ️: Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er tijdelijk uitsluitend zitplaatsen aanwezig in de zaal. De zaal wordt gevuld op volgorde van binnenkomst.