Verplaatst

vrijdag 9 oktober 2020

Alternative Anthems

Tot diep in de nacht knallen op jouw favoriete anthems
Gratis afterparty na Bleach (IT)

Let op: dit evenement is verplaatst naar zaterdag 20 maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Door weer en wind naar je favoriete kroeg om tot diep in de nacht te knallen op jouw favoriete anthems. Ja, deze nummers zijn de status ‘hit’ ontstegen en voor eeuwig verankert in jouw alto hart. De grootste klappers van namen als Foo Fighters, Blur, Soundgarden, Pearl Jam, System of a Down, Placebo, Queens of the Stone Age, Rammstein, The Prodigy en Red Hot Chilli Pepers laten het zweet van het plafond druipen. Alle hoogtepunten uit de alternatieve rockgeschiedenis op één avond. Van het memorabele moment dat Eddie Vedder in het Pinkpop publiek dook tot het concert waar Dave Grohl zijn been brak en alsnog de show afmaakte. Stevige grunge, gruizige gitaren en eeuwige meezingers. Deze nacht schreeuw jij de longen uit je lijf op de beste alternative anthems!

Leuk om te weten: Ga je naar Bleach (IT) – A Tribute To Nirvana? Dan mag je gratis in de zaal blijven voor Alternative Anthems!

Verplaatst

Locatie
Power Stage
Aanvang
23:00
Deur sluit
02:00
Zaal sluit
02:30