Alt-Please! Deftones Special – Bibelot

zaterdag 30 maart 2019

Alt-Please! Deftones Special

Sleepertown speelt Deftones | Alternative night

Tijdens Alt-Please! hoor uitsluitend alternatieve hits. Met deze editie in de spotlight: Deftones. Waan je in je favoriete rock kroeg door dj sets afgewisseld met live muziek.  Naast hits van Deftones kun je tijdens de dj sets ook nummers verwachten van onder andere: Rage Against The Machine, Nirvana, Beastie Boys, Foo Fighters, Paramore, Weezer, maar ook Static X, 36 Crazyfists, Soulfly, Fear Factory, Korn, Incubus en meer spotify related artists!

Het hoogtepunt van de avond: twee speciale Deftones sets uitgevoerd door de Dordtse band Sleepertown. Deftones staat bekend als één van de grondleggers van de nu-metal, maar distantieerde zich in de loop der jaren van het genre door zijn muziek verder te ontwikkelen. Een experimentele en veelzijdige sound waarin heavy riffs en screams samengaan met intense zang- en gitaarmelodieën, synthesizers en samples is het gevolg. De groep brak door in de jaren 90 en behaalde in 2000 definitieve wereldfaam met de plaat ‘White Pony’. Speciaal voor Alt-Please! heeft Sleepertown eenmalig een Deftones set ingestudeerd. De band bestaat uit gedreven muzikanten uit Dordrecht die Deftones een warm hart toedragen.

Vanaf 21:30 uur draaien Bibelot’s resident dj’s je favoriete alternatieve hits. De eerste set van de band start om 22:00 uur.

Tickets
Voorverkoop
€ 7,50

Locatie
Power Stage
Aanvang
22:00
Deur sluit
02:00
Zaal sluit
03:00
Leeftijd
18+

In Brandstof

Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 23.00 uur en 01.00 uur bestel je deze avond een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €4,00