Verplaatst

zaterdag 17 oktober 2020

ABBA Gold Europe (UK)

Mamma Mia, Here We Go Again!

Let op: dit evenement is verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Alle Dordtse Dancing Queens verzamelen! Stap in een tijdmachine naar de jaren 70 met Abba Gold Europe. Deze Britse band is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee zangeressen, fantastische liedjes en een top of the bill rock ’n roll band. Abba-hits, Abba-decor, Abba-dansjes en Abba-outfits, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Abba Gold Europe staat naast een sprankelende show ook garant voor kwaliteit. Zo zijn de zangeressen vocaal nauwelijks van Agnetha en Frida te onderscheiden. Pak snel je Money Money Money, Take A Chance On Me en kom als een Super Trouper naar dit concert!

Leuk om te weten: Na een aantal roemruchte jaren gaan Abba-leden Björn, Benny, Agnetha en Frida tegenwoordig weer als vrienden door het leven. Toch zit een Abba reünie er niet meer in. En mocht ABBA ooit nog uit haar as herrijzen, dan is het zeker niet voor het geld. Een paar jaar geleden werd namelijk een aanbod van één miljard dollar om Abba nog één keer live te laten optreden vriendelijk doch beslist afgewezen.

Verplaatst

Locatie
Main Stage
Deur open
20:00
Aanvang
21:00