Gaan evenementen in Bibelot door? – Bibelot

11 maart 2020

Gaan evenementen in Bibelot door?

Per 25 september 2021 zijn evenementen zonder de 1,5 meter regel en een vaste zitplaats toegestaan, mits je getest, gevaccineerd of herstellende bent. Dit geldt tot tenminste 1 november 2021.

Met de invoering van een coronatoegangsbewijs zullen we naast het entreeticket ook vragen om een geldige gezondheidsverklaring via de CoronaCheck-app en legitimatie. Zonder vaccinatie- of herstelbewijs kun je een afspraak maken bij Testen Voor Toegang voor een gratis PCR-test. Klik hier voor meer informatie over de CoronaCheck-app en hoe je een papieren bewijs aanvraagt indien je niet in het bezit bent van een smartphone.

Doordat we gebruik mogen maken van 75% van onze reguliere capaciteit, kan het voorkomen dat shows waarbij er teveel kaarten zijn verkocht worden verplaatst. Helaas lukt het verplaatsen of aanpassen niet altijd en moeten we soms ook concerten en feesten afgelasten. Heb je tickets gekocht? Dan ontvang je per e-mail informatie zodra er een nieuwe datum bekend is, als het evenement wordt aangepast of als het evenement wordt afgelast.

Bibelot werkt eraan om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van evenementen in het Energiehuis kunnen genieten. Het kost tijd om zaken in goede banen te leiden en we waarderen je begrip hiervoor. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen. Zodra we informatie hebben, informeren we alle ticketkopers zo spoedig mogelijk. Als aanwijzingen van het RIVM en de overheid veranderen, dan passen we dit bericht aan.

Klik hier voor een overzicht van alle verplaatste en afgelaste evenementen.