Gaan evenementen in Bibelot door? – Bibelot

11 maart 2020

Gaan evenementen in Bibelot door?

We volgen de adviezen op van het RIVM en de overheid, daarom annuleren of verplaatsen we diverse publieke evenementen. We verplaatsen de evenementen, voor zover dit mogelijk is. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe data. Ook passen we waar mogelijk evenementen aan, zodat zij voldoen aan de richtlijnen. Samen zorgen we voor een veilige, maar vooral ook unieke concertervaring. Lees daarom hier alle richtlijnen voor een coronaproof bezoek aan Bibelot.

Helaas lukt het verplaatsen of aanpassen niet altijd en moeten we soms ook concerten en feesten afgelasten. Heb je tickets gekocht? Dan ontvang je per e-mail informatie zodra er een nieuwe datum bekend is, als het evenement  wordt aangepast of als het evenement wordt afgelast.

Bibelot werkt eraan om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van evenementen in het Energiehuis kunnen genieten. Het kost tijd om zaken in goede banen te leiden en we waarderen je begrip hiervoor. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen. Zodra we informatie hebben, informeren we alle ticketkopers zo spoedig mogelijk. Als aanwijzingen van het RIVM en de overheid veranderen, dan passen we dit bericht aan.

Klik hier voor een overzicht van alle verplaatste en afgelaste evenementen.