10 JAAR ENERGIEHUIS (13 MEI)

Op 13 mei bestaat het Energiehuis 10 jaar en dat moet worden gevierd!

Bibelot is alweer bijna 10 jaar gevestigd in het prachtige Energiehuis! Dat vieren we met verschillende leuke events in Bibelot. We zetten het even voor je op een rijtje:

Timetable

Wanderlust XL – Aanvang 19:00 / Meer artiesten geprogrammeerd op meer verschillende plekken in het Energiehuis. Samen met Kunstmin en Popcentrale maken we het programma nóg verrassender!

Studio Brandstof – Aanvang 20.00 / Vanaf mei 2023 is er iedere week gratis programma in Brandstof onder de naam Studio Brandstof! Elke week een verfrissende nieuwe act waar je onder het genot van een heerlijk drankje van kunt genieten. Met deze editie: Samira’s Blues

Babs – Aanvang 22.00 / Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze probeert op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene.

Dubface Minirave – Aanvang 22.00 / Ga met ons mee voor een opwindende avond vol energieke synths, snelle ritmes en betoverende break beats.

Verzoekmachine – Aanvang 23.00 / Yes! Verzoekmachine is back. 😍 En we hebben goed nieuws! Omdat het Energiehuis 10 jaar bestaat, trakteren wij! Je danst dus de hele nacht op je fav nummers zonder entree te betalen. 🎉