zaterdag 12 maart 2022

Suzan & Freek

Succesvol duo brengt nieuwe hits naar Dordrecht + support: Sophia Kruithof
1G evenement

Dit 1G evenement vereist een negatief testbewijs. Klik hier voor meer informatie over 1G evenementen.
Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles voor Suzan & Freek. Het nummer is inmiddels zo’n 25 miljoen keer gestreamd op Youtube en 54 miljoen keer op Spotify. En dat terwijl het duo even voor de release nog bekend stond om hun akoestische covers van nummers als ‘Jolene’ en ‘Love Me Just A Little Bit More’. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school in de Achterhoek, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Opvolger ‘Blauwe Dag’ wordt eveneens een enorme hit en is in zowel Nederland als België goed voor een top 5-notering. In september 2019 verschijnt debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’, dit werk wordt in februari 2020 al bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Ook singles ‘Weg Van Jou’ en ‘De Overkant’ ft. Snelle bereiken de hitlijsten. In maart 2021 komt single ‘Goud’ uit. Een toepasselijke naam, want Suzan & Freek bereiken hiermee voor de zevende keer de Top 40. Na optredens tijdens Concert At Sea, Vrienden Van Amstel LIVE en In De Museumtuin komt het muzikale duo opnieuw naar Dordrecht voor een concert vol hits.

+ support: Sophia Kruithof
Hoewel Sophia Kruithof een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten. The voice of Holland geeft een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren… “ik wil vooral muziek maken!”.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:00
Aanvang
20:00

Negatieve testuitslag voor toegang vereist

Voor dit event werken we met 1G. Dit betekent dat je bij aanvang van de show een negatieve testuitslag moet kunnen tonen via de CoronaCheck-app.