donderdag 7 april 2022

Navarone

Éen van Nederlands meest veelzijdige rockbands + support: Sonic Whip

Voor dit evenement is geen coronatoegangsbewijs vereist. Klik hier voor meer informatie.
Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Altijd authentiek en vol overgave, de bandleden van Navarone draaien hun hand er niet voor om. Nadat de Nijmeegse rockband in 2019 het succesvolste jaar ooit beleefde met twee volledig uitverkochte clubtours, supports voor Bon Jovi in ’t Goffertpark en Anouk in de Ziggodome én meer dan 35 gespeelde zomerfestivals, staat de band klaar om de draad weer op te pakken. Deze gestage opmars is niet onopgemerkt gebleven; tijdens de pandemie tekende de band bij het grote Sony Music en doken de jongens de studio in met niemand minder dan Gordon Groothedde. Als klap op de vuurpijl bracht de band eerste nieuwe single ‘Can’t Love’ op 28 mei uit. De prognose is duidelijk: Navarone heeft het heden en de toekomst van de rock in de palm van zijn hand

+ support: Sonic Whip

SONIC WHIP is een Nederlandse alternatieve rockband die eind 2018 werd opgericht door de broers Meryn en Florian Bevelander later aangevuld door Julien Verveer op bas.
De combinatie van zware riffs en meerstemmige leadzang lijkt te verraden dat Alice In Chains de grootste invloed van Sonic Whip is. Maar omdat de algehele sound aanmerkelijk opgewekter is en er regelmatig aan Queens Of The Stone Age herinnerende eigenwijze stonerriffs opduiken, heeft SONIC WHIP toch een volkomen eigen gezicht.

Tickets

Locatie
Main Stage
Deur open
19:30
Aanvang
20:00